Simhud mellan tårna

Idag har vi varit på babysim och det är helt otroligt va roligt Isabella verkar tycka att det är att bada. Idag fick hon bla prova på att vara i en simring och åka omkring, rackarns vad hon sprattlade med benen och försökte ta sig framåt. Sen försökte hon även att smaska i sig simringen men det är ju en helt annan femma.. Hon sprattlar även på bra med benen när man håller henne under magen och simmar framåt. Det är precis som att hon fattar hur man simmar. Hon fick också prova på att ligga på rygg på en madrass och flyta omkring och ha en spegel över sig , hon älskar att titta på sig själv i speglar så det var en favorit. Sedan fick hon känna på hur det är att få vatten över huvudet genom att man häller lite vatten från en liten vattenkanna så att det blir som en dusch och hon har inga problem med att få vatten över sig men det visste vi ju redan. Isabella är så grymt söt i sina små badbyxor, synd att jag inte har några kort att visa.

Kvällen har varit lugn här hemma, G jobbar och vi tjejer har vilat, busat och tittat på Göta kanal 2. Hade inte sett den innan och jag blev förvånad att den faktiskt gick att se, men det kanske var just för att jag redan hade sågat den innan.

Jag måste ju bara säga att jag är enormt imponerad av mig själv, det har visserligen varit tufft men jag har inte ätit någon choklad på tre dagar!!! Det måste vara nytt personligt rekord!

Nä nu är det väl tajm att krypa till kojs, Tjorven står och sneglar på sängen och tittar sedan på mig med bedjande ögon så jag tror nog att hon vill att vi ska gå och lägga oss 🙂

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.