Nykter i ett år

Nu låter det som att jag skulle vara värsta unga alkoholisten, men så är icke fallet. Jag råkar bara veta att det har gått exakt ett år idag som jag inte har druckit någon alkohol och det har att göra med att jag snart för ett år sedan upptäckte att jag var gravid. G som är utbildad sommelier brukade ofta ha lite vinprovningar här hemma och ofta skulle vi prova sortimentsnyheter till middagen men nu har det inte blivit mycket av sånt här det senaste året. Jag måste också säga att jag inte känner någon direkt saknad heller, definitivt inte efter en krogfylla möjligtvis efter ett glas vin till maten eller tillsammans med goda vänner och lite skitsnack. Men sånt kommer det snart att bjudas på för snart är prinsessan så stor och börjar äta mat istället för att hänga i min tutte.

                                                 351680-395 Skål!

Min favorit champagne Delamotte, bild tagen från winestar.com

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.