Översvämmning & bastufeeling

Sedan på förmiddagen när killarna var här och fixade det sista på den nya värmeinstallationen har jag hört ett droppande ljud. Jag har kikat och kikat men inte sett något som droppar men så nu när jag gick genom hallen upptäckte jag att det var ju sjögång 🙂 Så nu har killarna varit här igen och fixat, det var tydligen en packning som gått sönder och jag slipper att ha gummistövlar på mig inomhus. (Vilket är tur eftersom jag inte äger ett par och mina gummistövlar är slut i affären) Och vilken skillnad det är på värmen sedan det nya systemet är fixat, det är rena tropikerna här hemma. Jag hade glömt att dra ner så elementen stod på max och det är ju 8 plus ute, innan det nya systemet kunde man ju ha det så men inte numera vill jag lova.

 

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.