Ett glas rött

Idag har jag och Isabella varit på introduktion på Öppna förskolan i Liljeholmen vilket var kul. Vi var jätte många där , ca 25 bebisar och hade en liten sångstund och fick information. Isabella lyckades ha ut hela sin skål med mat så hon fick tutte till lunch idag annars har hon inte ammat något idag heller. Jag kan meddela att vid 22 igår kväll trodde jag att jag skulle sprängas men hon åt inte förens på natten och det gick bra.
G lagade en supergod middag, entrecote med pommes och kantarellsås, mums. Till det serverades ett litet glas med rödvin, rackarns va gott det va och länge sedan. Exakt 1 år och 2 månader sedan jag intog alkohol i min mun. Jag tycker inte att alkohol och barn är en bra ekvation men en mun till maten någongång ibland eller på fest när man har barnvakt är helt ok. Jag förstår mig inte på människor som klunkar under graviditeten eller är aspackade runt barnen. Nog om det.
Snart blir det Så ska det låta och familjemys i soffan.
Imorgon ska vi åka ner till Trosa och beställa blommor till kalaset (jag vet en som gör jättefina uppsättningar och vi ska ju ha kalaset i närheten av Trosa) Dessutom ska min kusin lägga om våra nya däck vilket ska bli skönt att få gjort. Jag vill inte längre ha fyra däck i vardagsrummet som luktar gummi 🙂

Ha en trevlig helg!♥

                            image620
                               Bild tagen härifrån

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.