Solarieöarna

Ikväll när G kom hem från jobbet stack jag iväg och solade. Det var minst 2 år sedan jag solade och varje gång får jag dåligt samvete innan över att jag ska sola och att det inte är bra. Men när jag väl har lagt mig och den sköna värmen kommer så åker mina ögonlock igen snabbare än snabbast och jag börjar drömma mig bort att jag ligger där på stranden i Ville-Franche och solen strålar, tankarna på allt farligt försvinner helt 🙂 Denna gång var faktiskt väldigt rehabliterande för min onda rygg som nu känns sju gånger bättre efter värmen. Dessutom kanske jag slipper smälta ihop med den vita klänningen som jag ska ha på mig den 1:a maj 🙂 Så det lär bli yttligare några besök på solarieöarna för min del.

Imorgon ska vi iväg på intruduktion på öppna förskolan i Liljeholmen med föräldragruppen. Det ska bli kul att träffa alla igen, det var ett tag sedan vi sågs. Efter det blir det storhandling på Maxi, det är nämligen löjligt tomt i kylen och skåpen här hemma. G är ledig imorgon vilket ska bli mysigt.

image619
Det blir väldigt kladdigt ibland när vi äter.
I dag har Isabella inte ammat en enda gång.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.