En tisdag full av skratt

Idag har det varit bus, bus och åter bus här hemma! Det är så härligt att höra så mycket skratt från Isabella trots att hon har ont i munnen och är gnällig. Barnskratt är ju så ärligt, man kan ju inte annat än att oxå börja skratta. Det är dessa dagar som jag aldrig skulle vilja byta bort inte ens för 10 miljoner! Vi har även klarat av ett nödvändigt besök på Maxi då det började eka tomt i blöjskåpet. På Maxi handlade vi även majskrokar, efter Petras inlägg igår så var vi bara tvugna, ha ha! Isabella var först lite skeptisk men sedan sträcktes dom små armarna (som ibland kan bli extremt långa) ut efter fler.

 


Mammas duktiga prinsessa hjälper till med handlingen


Favorit pruttljudet med munnen roade många på Maxi idag


En skeptisk prinsessa äter majskrokar

 

Ikväll är jag lovad sällskap av G till Desperate Housewives och till det massage så nu längtar jag verkligen till kl 21 🙂

Hoppas ni oxå har haft en härlig dag och att ni får en härlig kväll!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.