Plaskig tisdagsmorgon

Isabella är fortfarande väldigt snorig så vi är bara hemma och tar det lugnt idag, ska väl ta en tur till affären senare. Imorgon tänkte vi gå till öppna förskolan på sångstund men vi får väl se hur prinsessan mår.

Vi har haft två jobbiga nätter i rad nu men jag hoppas att det vänder i natt. Jag har ju varit bortskämd med att Isabella bara vaknar max en gång per natt och eventuellt äter en slurk men igår natt vaknade hon nog två gånger i timman, inte för att äta utan bara för att hon sov oroligt. I går kväll hade hon svårt att somna jag tror inte att hon sov på riktigt förens vid kvart i tolv och hon brukar definitivt sova senast nio annars. Totalt kaos i sömnen och man blir ju rätt sliten så nu förstår jag er stackars mammor som ammar fem gånger per natt, jag lider med er! Jag är glad att jag bara hade det så den första tiden. Så nu ska jag inte klaga i fortsättning för att jag blir störd en gång per natt 🙂

På förmiddagen idag har Isabella tagit ett långt härligt bad. Hon satt så fint i sin badbalja och lekte med sina saker i vattnet och plaskade så det stod härliga till. Efter badet satt Isabella så fint och fortsatte sin lek i sin säng. Vi får henne bara inte att sova där men det är klart att vi inte ger upp jag vet att det kan ta tid. Sedan har vi ju även varit på morgonrundan med Tjorven såklart 🙂

Nu är det snart lunchdax…

 

 

Okej mamma jag kan sitta och leka i min fina säng men jag förstår
inte varför ni vill att jag ska sova här när man ligger så bra hos erKram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.