Idag…

Idag rinner bara näsan igen på prinsessan så det blir nog ingen Öppen förskola idag. Inte för att det är det där smittsamma snoret men det känns inte helt okej att gå dit när det bara rinner som vatten. Dessutom måste vi vara allerta imorgon då jag och Isabella ska ta tåget och åka till Nyköping. I Nyköping ska vi äta lunch med min vän Sara P (har många Sara omkring mig) och hennes lilla prinsessa Tyra. Sara P och jag gick på gymnasiet tillsammans och ses inte överdrivet ofta men vi försöker att ses minst 1-2 gånger per år iallafall så det ska bli kul.
Vi ska oxå hinna med titta på en utställning på Södermanlands museum som min kusin Sara har varit med och gjort med skolan.


Isabella leker med sina nya saker på morgonen

Idag är det ganska fint väder ute och vi har redan varit ute på en promenad men det lär bli fler. Idag ska oxå alla blommor  få flytta ut igen på balkongen som vi har haft i vardagsrummet då det varit så kallt ute. Men i natt får dom komma in igen annars fryser dom nog ihjäl. Fast nu när jag tittar ut så ser jag ett stort grått moln, usch! Kan det inte bara bli sol och varmt igen?! Ja ja vi får väl se vad det blir idag 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.