Igår….

Igår uträttade Isabella och jag några ärenden som har hängt över oss ett tag. Vi tog T-banan till Mariatorget och började med en skön promenad till Söderhallarna där jag skulle lämna in min nya klocka för att korta armlänken.  Efter ett viss snurr inne i Söderhallarna efter Stjärnurmakarna visade sig att jag hade kunnat korta av länken alldeles själv, suck! Sedan fortsatte vi vår promenad till Skanstull för att hämta ut ett liberopaket från Lindex i Ringen. Självklart kunde vi ju inte låta bli att gå in i andra affärer så vi kom även hem med en leksak åt Isabella från BR leksaker 🙂 När vi kom ut från Ringen så spöregnade det, men lite regn har ingen dött av så vi fortsatte vår promenad ringvägen ner. Fast Isabella började nu att ledsna men med några majskrokar som mutning så klarade vi oss ända till Zinkensdamm där vi åt lite banan i väntan på T-banan.

På eftermiddagen/kvällen blev allt helt galet då både jag och Isabella somnade vid 16 och inte vaknade förens vid 17.50! Så jag fick sällskap ända till klockan 22.30 då Isabella bestämde sig för att vi nog kunde sova för natten.  

 

 


Isabella leker med en av sina nya leksaker

Kram å Hej

Ps. För nyfikna: Liberopaket Innehöll en liten boll, en pekbok i papp, Up and go-blöjor, Natusan badolja för bättre sömn, Natusan våtservetter, Lindexerbjudande, reklam och troskydd till mamma (men inget till pappor, dåligt!)

 

Leave a comment

Your email address will not be published.