Sista dagen

Idag bjöd jag arbetskollegorna på tårta eftersom det var min sista dag. Den var mycket godare än vad den ser ut på den där bilden 🙂 Smaskens! Det känns lite konstigt att det var min sista dag idag i Nacka överhuvudtaget. Men jag kommer ju att träffa dom ändå, redan snart för grill och fest och min avtackning. Sedan har jag ju även fått vänner för livet där så det är roligt. Nu är det semester för min del i 7 veckor framöver och sedan blir jag ju mammaledig igen 🙂 Åhhh va kul det ska bli!!
Ikväll skulle vi egentligen åka ner till Trosa då det är det årliga evenemaget -Trosa stadslopp. En kväll då alla åker tillbaka ner till Trosa som förr och man ses på "Tullen". (En annan bra beskrivning hittar ni här) Vi har skaffat hund-och barnvakt men jag känner nu bara att jag inte orkar och har huvudvärk så det blir inget av det för oss ikväll . Det är 2:a gången i mitt liv som jag inte är där, förra missen var när jag pluggade i Frankrike -03. Jag överlede den missen då så jag tror att jag gör det i år oxå 🙂
Hoppas att ni får en underbar fredagskväll!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.