Torsdag

Idag kom G och Isabella och hämtade mig på jobbet för att storhandla på Maxi, en kundvagn full och en aning fattigare men det är ju superskönt att ha det gjort.
Efter middagen gick jag , Isabella och Tjorven ut på en promenad medans G snäll som han är bakar en tårta åt mig som jag ska ha med mig till jobbet imorgon. Imorgon är det nämligen sista dagen för mig i Nacka, lite tråkigt men ändå spännande med nytt jobb 🙂 På måndag har jag semester i ett antal veckor och sedan ska jag vara mammaledig igen, yippie! Åhh vad jag har längtat, fast det var ändå ett skönt avbrott att få jobba en månad och jag tror att det är nyttigt för oss alla i familjen att variera oss och känna på hur det är.
Nu har Isabella precis vaknat igen och får vara med oss och mysa och titta på fotbollsmatchen.


Isabella på kvällsrundan med Tjorven

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.