Vagnfunderingar fortsätter….

Idag tog vi en långpromenad in till Babyplanet vid Zinkensdamm och testade vagnar vilket resulterade i fler grubblerier. Vi kom fram till att Phil and Teds vagnar är kanon bra som syskonvagn men inte lika kanon när den ska användas som singelvagn. (Rätta mig gärna om jag har fel) Så den är strucken och en resesulky ska Isabella sätta upp på önsklistan till 1 årsdagen eller till tomten som oxå hinner komma innan den eventuella semestertrippen .) Så det är ur världen.
Urban Jungle gillar vi båda två så det lutar starkt åt den men så började jag grubbla igen. Det kanske inte är så stort fel på vår, vi trivs ju väldigt bra med den ändå. Den är smidig och lätt, väger i klass typ som trehjulingarna (12 kg) fast den är stor när man ska packa in den i bilen. Men tänk om det är svårt att få den såld, hålla på med annonser osv…Men så ikväll på kvällsrundan så insåg jag igen att Isabella vill nog hellre sitta åt andra hållet och min Emmaljunga har inget fönster så att jag ser henne inte om jag inte drar bak sufletten helt och jag vill se vad hon pysslar med eller är det så himla viktigt? G ser henne för han är ju lite längre..och fine jag får väl leva med att den inte känns 100% bra när jag vänder sitsen. Jag vill vara bekväm och ha min Emmaljunga samtidigt vill ju jätte gärna ha en UJ men vi kan ju inte ha två vagnar. Vi kan definitivt inte förvara två vagnar, vi är redan trångbodda som det är och dessutom skiter jag inte pengar heller 🙂 Ja så hoppar tankarna fram och tillbaka i mitt huvud just nu. Tänk vilka problem man har..och barnen svälter i Afrika!! Ibland orkar man bara inte med sig själv, hur svårt kan det vara? 🙂


En som vill ha en ny vagn? 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.