Giraffjakten får fortsätta

Vi hittade inte giraffen idag heller så nu lägger vi inte ner så mycket mer tid på den lilla rackaren. Isabella gillade sin fina giraff och vi köpte den till henne när hon låg i magen så det är lite tråkigt att den är borta. Men som tur är så är hon ju fortfarande så liten att hon inte förstår att den saknas, värre blir det när hon blir större… Min fd kollega berättade i somras om när hennes dotter tappade bort sin nalle efter en sväng inne i stan. Min kollega besökte och ringde runt till hittegods, butiker och hon ringde till affären där hon köpt nallen några år tidigare. Hennes dotter var helt förstörd över att nallen var borta! Tyvärr så fanns ju inte nallen kvar att köpa men en hjälpsam kvinna på butikskedjan ringde tom ner till lagret i skåne för att se om det möjligtvis fanns en nalle kvar till försäljning. Dessvärre inte men dom fick fram en precis likadan fast i rosa istället för vit. Så min kollega köpte den rosa och en eftermiddag satte hon nallen utanför dörren, ringde på och spang in och ropade -"Det ringde på dörren, kan du öppna gumman?" Hennes dotter gick fram och öppnade dörren och utbrister  -"Men Nallen, där är du ju men har du färgat håret nallen? -"Mamma, mamma nallen har varit hos frisören!" 
Tänk va underbart söta barn är ibland 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.