Onsdag

Idag åkte vi och shoppade lite med Isabellas mormor när hon kom och hälsade på oss i eftermiddags. Isabella fick två nya bitringar, jag kokade hennes ena igår och det tålde den inte kan jag tala om 🙂 Hon fick oxå en ny skön kudde för hon vill mycket hellre sova på min dom gånger som hon sover i vår säng. Sedan kom även en jättefin mjukiskanin och badlaksaker med hem i påsarna 🙂 Tjorven fick 12 kg ny mat så hon ska oxå vara nöjd, ha ha! Men reflexer till vagnen som vi hade som uppdrag att inhandla idag misslyckades vi tyvärr med! Så vi tar vår morgonpromenad i morgon in till babyproffsen och hoppas på att dom har bra reflexer där istället.
Nu ska jag snart titta på premiären av serien Oskyldigt dömd som börjar på 4:an kl 21, hoppas den är bra!
Trevlig onsdagskväll allesammans!


Isabella åt middag på Ikea idag

Ikea har oxå lampor i taken… 🙂

Isabella försöker bjuda hennes mormor på en köttbullsbit som hon fått smaka på

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.