Lördagsnöje

Idag på förmiddagen mötte vi upp Isabellas mormor för lite shopping och lunch. Vi kom hem med rätt mycket men som vanligt numera ingenting till mig själv utan bara saker åt vår lilla fialotta! Vi hittade ett bra fleecefodrat regnställ från Name it visserligen var även det rosa men inte grisskärt iallafall. PO.P har tydligen förseningar av leverenser över hela Sverige så dit får vi åka tillbaka lite senare under veckan för att köpa stövlarna och mössan. Vi hittade dock en annan jätte söt mössa som fick följa med hem. Annars blev det en vinteroverall, pyjamasar, byxor, halksocker, en leksakslarv mm… Tack mormor för en trevlig shoppingdag! Nu ikväll jobbar G tyvärr men vi tjejer har haft det bra och roligt som vanligt ändå. Vi tog en tur till tvättstugan och tvättade det nyinköpta så Isabella kan börja använda det så fort som möjligt annars är det ju så tråkigt att vänta tills efter nästa tvättid. Efter tvättstugan hoppade jag och Isabella ner i ett härligt skumbad, jag vet inte om hon tyckte att jag tog upp lite för mycket plats i badkaret hi hi! Det är ju alltid en liten chansing det där när man ska bada med ett blöjbarn men vi har hitills klarat oss ifrån olyckor i badvattnet som tur är 🙂
Nu sover prinsessan och jag sitter och bloggar och tittar på Svensson Svensson.
Imorgon ska vi vara hundvakt en liten stund och sedan kommer Isabellas morfar förbi och äter middag, det ska bli roligt eftersom vi inte ses så ofta.
Hoppas ni haft en bra lördag.

Ett litet smakprov från shoppingrundan idag:

Mössa                                Vantar                                  Leksakslarv

Regnställ                 Vinteroverall      

Bilder från kvällen:


Tänk vad roligt man kan ha i ett torkskåp 🙂


Isabella visar hur duktig hon är på att krypa uppför trappor

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.