Solig söndag

Sent i går kväll vaknade Isabella och var dunder snorig igen, hopas att hon blir bra snart och att jag klarar mig denna gång. Jag är lite mör i kroppen efter denna natt, det börjar kännas att hon snart väger 10 kg när hon ligger på min mage och sover. Det var ju lite skillnad när hon bara var några månder och var lätt som en fjäder. Just nu är vi hundvakter så Tjorven är jätte glad att få ha en lekkamrat här idag. Det är pappas hund Pepsi som är här medans pappa skjutsar farmor, farfar och Carita till Arlanda. Sedan kommer pappa hit och spenderar eftermiddagen och kvällen här med oss.
Nu ska jag gå och lägga in lite gurka till middagen ikväll, det blir köttfärslimpa av rådjursfärs fylld med färska champinjoner och ost. Till det blir det kokt potatis, gräddsås, mormors hemkokta lingonsylt och min inlagda gurka. Till dessert blir det hemmagjord ostkaka med sylt och grädde. Låter det som en god söndagsmiddag? Ett middagstips kanske.
Ha en skön söndag, här skiner solen!


En snorig & nyvaken Isabella äter vällingen alldeles själv!


Prinsessan är ganska pigg & glad idag ändå trots sjukdom

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.