Postat och klart!

Isabella och jag sprang precis iväg för att posta inbjudningarna till hennes 1 årskals. Åh vilken tur vi hade, brevbäraren kom precis för att tömma brevlådan när vi kom fram. Så vi fick lägga alla våra kuvert rakt ner i säcken, skönt nu vet vi att dom är påväg ut till våra nära och kära inom kort. Han tackade för att vi gav honom arbete och att vi inte hade mailat våra inbjudningar istället.
Nä nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Jeanette på födelsedagsfika! Funderar på att cykla dit men jag avskyr att cykla inne i stan! Vi får se, kanske kan jag skylla på att jag inte är riktigt frisk ännu 🙂


Isabella går nu mer och mer själv och det blir stadigare och stadigare

Isabella stretchar efter allt gående 🙂


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.