Trattkantarell

                  
Här hemma har vi en söt liten trattkantarell. Det är Tjorven som måste ha en tratt nu efter veterinärbesöket för sitt öga. Stackars Tjorven har ett djupt jack i sitt öga, antingen har hon fastnat någonstans och slitit upp det eller så är det några felväxta ögonfransar som har skavt upp jacket. Usch och fy! Men som tur var så har Tjorven varit smart och stängt det tredje ögonlocket och på så sätt skyddat ögat, annars hade hon eventuellt varit blind nu. Vi måste tillbaka in och söva ner henne och dom ska skära bort dom ögonfransarna som växer galet så att det inte irriterar hennes öga i framtiden. Eventuellt ska dom även sy igen jacket beronde på hur bra det läker av sig själv. Vi fick 5 olika mediciner som ska droppas och så nu framöver, vissa droppar ska droppas 8 gånger om dagen och några andra 4, phu! så vi vet vad vi gör dom närmaste veckorna 🙂 Bara vår lilla Tjorven blir bra igen!
Nu har G och Isabella åkt för att handla och jag och Tjorven är ensamma hemma, det är ju svårt att lämna Tjorven själv nu dom närmaste dagarna.

Kram å Hej

Update: Veterinären ringde och vi ska in med Tjorven tidigt imorgon för operation av ögat. Hon var snäll och upplyste att operationen kommer att gå på mellan 6000-13000 kronor beronde på vad som behövs göras, tur att man har sin ögonsten försäkrad!

Leave a comment

Your email address will not be published.