Sockerbombskväll

Åhh Isabella somnade klockan 19.40 och sov till 6.45 imorse, bara några små gnällningar för att hon hade hostat ut nappen under natten, helt fantastiskt bra! Jag och G fick vår kväll tillsammans bara vi igår, jag bakade en chokladkaka med glasyr och hjärtströssel som vi skulle smaska och mysa med. Tyvärr blev den så enormt sötsliskig så vi som numera inte äter så jätte mycket socker längre hamnade i någon slags sockerkoma! Det blev värsta sockerbomben så vi kunde knappt röra oss och mådde bara pyton så jag blev kvar på kudden nedanför soffan efter att ha fått lite välbehövlig massage och G halvlåg i soffan och vi fastnade i en film på ettan. Det var en massa gämmer från oss båda med – "uhh jag ska aldrig mer äta en massa sött!!"Så rolig blev vår kväll tillsammans, men vi var i allafall tillsammans 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.