Gnällspik

Idag har Isabella varit en riktig gnällspik hela dagen! Det var längesedan som hon var på ett sånt humör. Vi gick en jätte mysig promenad med Sofi och Elis efter lunch men tyvärr så gnällde ju Isabella nästan hela tiden så det var lite tråkigt! Hon skulle absolut inte sitta i vagnen idag. Hoppas att vi inte skrämde vårt trevliga sällskap så dom aldrig mer vi gå med oss! Vi hade iallafall jätte tur med vädret, det var riktigt soligt och härligt.
Isabella missade sin eftermiddagsvila i allt gnällande men det verkar inte ha gjort så mycket som tur är. Just nu sitter hon i badkaret med sin pappa och plaskar och sjunger och verkar ganska nöjd faktiskt. Nu håller vi tummarna för att hon somnar vid vällingen som hon för det mesta brukar göra så att jag och G får lite tid för oss själva. Det känns varken som att vi har myst eller fört ett helt vanligt normalt samtal med varandra på hur länge som helst! Jag ska iallafall tigga lite massage, det behövs efter allt kånkande på lillfia idag 🙂
Hoppas ni haft en bra fredag och trevlig helg allesammans!

Mammas lilla hjäpreda hjälpte till att fixa middagen

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.