Vår torsdag

I eftermiddags kom min mamma hit efter att hon slutat jobba. Isabella blev jätte glad över att få busa med sin momor. Hon sträckte tom upp armarna till mormor för att få komma upp vid ett flertal tillfällen vilket inte är likt henne. I vanliga fall så är det ju bara jag som duger om jag är i närheten. Det blev alltså en massa bus och skoj idag oxå.
Ikväll har vi fått vagnen såld och hämtad och det känns skönt att ha fått det ur världen. Nu får den rulla på Faluns gator istället 🙂
Just nu har vi en liten prinsessa som bestämt inte tänker gå och lägga sig! Pappa G är ju hemma så då kan man ju inte sova och lämna mamma och pappa ifred heller..Ha Ha!
Hoppas ni haft en bra dag!

Mamma & pappa, jag tänker inte gå och lägga mig än!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.