Äntligen fredag igen!

Ja då var det äntligen fredag igen! Tänk vad snabbt veckorna rullar på! Idag har vi riktigt härligt solsken ute, Isabella och jag kom precis in från vår dagliga morgonpromenad. Isabella sover just nu sin förmiddagsvila och jag ska fixa lite här hemma. Jag ska försöka komma på en smaskig fredagsmiddag att laga till oss ikväll när G kommer hem från jobbet. Alla förslag är välkomna! 🙂
Efter lunchen idag ska jag och Isabella möta upp Sofi och lille Elis (som vi träffat på öppna förskolan) för en promenad, alltid roligare med sällskap på promenaderna. Dessutom är det roligt att lära känna lite nya människor.
Det känns som att det kommer att bli en strålande härlig fredag idag! Hoppas ni oxå får det! Tänk vad lite solsken kan göra en på lite bättre humör!


Isabella snussar skönt

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.