Brum brum söndagsmorgon

Gissa om det var någon här hemma som blev överlycklig när hon klev upp imorse och såg att kusinernas sparkbil hade fått följa med oss hem igår. Denna fina sparkbil fick min systerson Axel i present av mig för några år sedan och nu ville han låna ut den till Isabella. Han är så snäll och söt och bar själv ut sparkbilen till vår bil och lade in den alldeles själv i bagageutrymmet. Isabella sparkar och sparkar men tyvärr kommer hon inte så mycket framåt än men det går nog lite bättre så småningom, den roar henne på så många andra sätt än så länge ändå 🙂
Imorse blåste det jätte mycket ute och löven virrvlade runt och nu har det börjat att regna. En perfekt söndag att bara ta det lugnt och mysa 🙂 Hoppas ni får en mysig söndag!

Isabella tycker att bilen är jätte rolig och att man kan lyfta
på sitsen och lägga i och ur saker är ett stort plus

Tuut tuut här kommer jag

Det finns en massa roliga saker att pilla på och som börjar spela små truddilutter som man kan dansa lite till oxå…

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.