Vår lördag

Vi kom hem vid halv sju i kväll från Linköping och Isabella sover nu äntligen också. Det blir ju alltid lite knasigt när man ska åka långt i bil och inte sova för mycket osv. Men bilresan gick jättebra det var väl sista biten hem som Isabella tyckte att vi kunde ha skippat. Men en ny skiva som vi fick av gammelmormor när vi lämnade av henne som sedan skrålade i högtalarna och ett försök med tittutlek samtidigt som jag körde så kom vi hem ordentligt 🙂 Det har varit en jätte mysig dag med 2 årskalas. Födelsedagsbarnet Alva verkade också väldigt nöjd med paket, bus och tårta.

Dom tre kusinerna fick varsin liten korg med gott innehåll (olika beroende på ålder) av deras mormor. Isabella älskar att bära väskor och plocka i och ur saker så korgen var mycket uppskattad!

Isabella fick ett par jätte fina kalasskor av sin moster, tack igen!

Alva blåste duktigt ut sina två ljus på tårtan

Tre kusiner som leker tillsammans


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.