En grå lördag

Idag är det grått och trist ute och vi är lite trötta här hemma. Isabella vaknade vid 1 i natt av den förfärliga hostan och vi somnade inte om förän vid 4.30 imorse. Hon var inte alls ledsen så det var ju mycket positivt för det blir ju tio gånger jobbigare med en massa skrik på natten och man känner sig frustrerad över att man inte alltid vet vad som är felet. Men hon var inte pigg nog för att gå upp och leka så hon låg mest och snurrade runt och försökte hitta en skön sovställning och vid 3 fick hon lite välling. Det var första gången som hon åt något på natten sedan hon slutade amma. Men det gav ingen effekt så vi fortsatte att ligga och jag tror att jag sjöng alla sånger som existerar under dessa vakna timmar 🙂 Vi vaknade sedan vid 8.45 och det var skönt! Nu kom precis Isabella och G innanför dörren efter en promenad, dom har köpt fika så nu är det mellistime! Jag har tvättstugan nu på eftermiddagen och ska även snart hoppa in i duschen för att tvätta bort allt penicillin som jag av någon underlig anledning fått i håret! Fast varför anstränga sig det är ju snart dags för nästa dos! 🙂 Hi hi!

Isabella älskar att sitta i Tjorvens korg å mysa
Det är väl okej när den ändå är ledig men annars
så är det ju Tjorvens hörna att kunna smita undan.

En annan favorit är att sno mammas ena mobiltelefon,
undrar vem hon ska ringa till?? 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.