Solig söndag :)

Idag ska vi ge oss iväg på en liten utflykt, äntligen 🙂 Utflykten går ner till min mamma som behöver hjälp med att flytta ut alla saker ur sitt förråd som ska byggas om. Perfekt dag att jobba ute eftersom solen skiner men det kanske inte är världens roligaste att flytta en massa kartonger och trädgårdssaker 🙂 Mamma verkar iallafall inte rädd för Isabellas basilusker så det är skönt att vi kan komma iväg lite.
Imorse vaknade vi tidigt av att Isabella fick en sådan fruktansvärd hosta. Hoppas hon blir frisk snart! Vi tog en härlig morgonpromenad och gick och köpte lite färskt bröd sedan gick vi hem och pressade en god annans/apelsinjuice Mmmm!
Hoppas ni får en härlig söndag och hoppas ni oxå har fint väder idag!


Morgonens vitaminkick! Vår juicepress är en fantastiskt bra grej!


Isabella visar sin lilla kissekatt hur mycket spännande saker det finns i kökslådorna och hela tiden pratar så det låter som att hon berättar allt för den lille katten, tiida da da da dä dä 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.