Gräddfil

I helgen gjorde jag och G tortillas i ugnen och då hade vi gräddfil till maten. Isabella vägrade att äta sin mat efter att hon fått syn på gräddfilen. Hon satt bara och skrek och pekade på gräddfilsförpackningen. Tillslut fick hon en liten klick gräddfil på sin mat och då åt hon som vanligt igen, men bara om det fanns lite vitt på skeden! Idag till middagen tog jag fram gräddfilen för att äta upp det sista till min mat innan den blir dålig, jag hann inte ens sätta ner tetran på bordet förrän Isabella pekade och hojjtade om att hon skulle ha gräddfil. Hon åt inte sin Ishavsgryta utan en klick gräddfil!! Mums! Hon har en stark vilja vår lilla prinsessa, jag undrar vem hon har ärvt den av… :)Hi Hi!

                 

Ge mig gräddfil, jag vill ha gräddfil!!


Så här arg blir man om man inte får gräddfil


Och så här glad och nöjd blir man om man får lite gräddfil på skeden 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.