Igår, idag…

Igår kväll var jag jätte trött och G behövde sitta och jobba vid datorn så det blev inget bloggande för mig.
Igår på eftermiddagen träffade vi Sofi och Elis och vi tog en tur på söder med lite second hand, fika och annan shopping. Även igår fick vi vara med om ett litet bussäventyr fast denna gång var det en ilsken farbror på rullator som gjorde det till ett litet äventyr…
Isabella var så snäll och hjälpte mig att packa upp påsarna när vi kom hem. Hon älskar att bära på påsar och plocka i och ur saker. Påsen med russinpaketen i tog hon upp ur påsen gick bort till skåpet och öppnade dörrarna, lade sedan in russinen på en hylla och stängde sedan dörrarna. Mycket duktigt, synd bara att det var i klädskåpet i hallen som hon lade dom så fint och inte i skafferiet 🙂 Hi hi! inte första stället jag skulle börja leta efter russina tror jag ha ha!
Idag fick jag sovmorgon för jag kände mig inte riktigt hundra imorse heller, men nu känns det lite bättre och jag ska passa på att åka in till stan själv och leta kalaskläder åt mig.
Här är det grått och trist väder ute idag tyvärr fast då är det ju perfekt att gå i affärer! Det blir ingen öppen förskola för oss denna vecka för säkerhets skull så det är större chans att vi är friska i helgen.
Hoppas ni får en bra tisdag!


Elis & Isabella hälsar på varandra i vagnarna

Mellispaus på uteservering

Isabella försöker att sno Elis nappflaska

Isabella packar upp muffinsformarna

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.