Snor och feber

Isabella är jätte snorig och är lite småfebrig idag oxå men hon är ganska pigg och glad ändå. Hon röjer runt med sina leksaker och munnen går i ett med en massa spännade saker att berätta för gosedjur, gåvagnen och bollarna 🙂
I förmiddags var vi på mitt nya jobb och hälsade på några av mina nya kollegor och lämnade in lite viktiga papper. Tanken var att Isabella skulle sova sin förmiddagslur när jag var där men hon slog upp sina små blå strax efter vi kommit innanför dörrarna. Så hon har sprungit omkring, busat och charmat några kollegor. Hon har väl även smittat ner halva styrkan med förkyning, men det bjuder vi på 🙂
Riktigt härligt och fint väder ute idag oxå, snart ska vi gå och försöka att få ut ett paket i Gs namn. I paketet ligger det nya kortet till nya tvboxen så jag kan för tillfället inte titta på tv och det är väl okej nu men senare ikväll när Isabella snussar gott vill jag ju gärna se på mina program 🙂 Helt utan är jag ju inte heller för man kan ju se på dom analoga kanalerna! Min sambo var inte så populär i mina ögon i morse när jag slog på TVn och inte kunde se det jag ville. Vi bytte TV-, bredband- och telefonleveratör för en tid sedan och det nya började ju att gälla den 1:a oktober och jag har tjatat och tjatat på honom att han borde hämta ut paketet men han svarar som vanligt "ja jag ska" och på den vägen är det… Men i våras sa jag att vi skulle försöka sluta med att titta så mycket på TV och ägna tid åt annat och gissa om jag fick äta upp det imorse ha ha!!
Ikväll skulle vi egentligen åkt hem till Jennie men eftersom prinsessan mår som hon gör så fick vi ställa in middag och mys med Jennie. Tråkigt värre men vill vill ju inte smitta och G jobbar långpass idag annars hade jag ju kunnat åkt ensam men men det kommer fler dagar!
Hoppas ni oxå har en solig onsdag!


                                            Kaninen får en liten åktur med bilen

                                           Sedan var det dags för kaninmys 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.