Längtan….

Nu har nedräkningen börjat tills min barndomsvän Anna och hennes sambo Alexander kommer upp och hälsar på. Dom kommer upp till Isabellas 1 årskalas och det ska bli kul att ses igen eftersom vi ses så sällan då dom bor i Göteborg och vi här i Stockholm. Jag vet, det är egentligen enkelt att bara ta tåget men det blir liksom inte av för alltid är det något som händer antingen för oss eller så är dom upptagna och tiden rinner bara iväg… 🙂 Anna och jag har varit "bästisar" i 20 år i år och det är lite häftigt och många många fler fantastiska år kommer det att bli tillsammans…


Anna & jag för nästan exakt 1 år sedan när hon var uppe och
hälsade på och vi tog en höstpromenad vid Drottningholms slott.


Anna & jag ute i partyvimlet för ganska exakt 3 år sedan


Anna & jag ca 15 år gamla, alltså ca 10 år sedan bilden togs.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.