Fredag

Igår åt Isabella i princip som förr och kunde då också nattas som vanligt väldigt smidigt på kvällen 🙂 Hoppas fasen är över och att det håller i sig så nu!!
Idag har vi fått bilen lämnad hemma, jippie! Så idag bär det av till Nacka, vi ska hämta ut Isabellas första pass, fika med några av mina gamla kollegor samt storhandla på Maxi. G ska ut och fira en polare efter jobbet så honom ser vi nog inte alls idag tyvärr 🙁 Men jag får ju ha bilen…. 🙂 Hi Hi!
Inköpslistan som jag knåpade ihop igårkväll och som blev väldigt lång är nerpackad, igentligen gillar jag inte att storhandla själv men jag ju inget val dessutom är det ju smidigt med självscanning samt att jag har ju världens bästa och sötaste hjälpreda med mig!! Så Nacka here we come…
Hoppas ni får en bra fredag allesammans!Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.