Torsdag

Idag på förmiddagen tog jag och Isabella med pappa G till öppna förskolan i Midsommarkransen, vi ville visa honom så han och Isabella kan gå dit nu när dom ska tillbringa dagarna tillsammans. Mina mammakompisar välkomnade honom och dom har redan stämt träff på tisdag så det är roligt! På öppna förskolan i Midsommarkransen är det många pappor som går så jag tror att han kommer att trivas där med Isabella på tis- och torsdagar.
Efter lunchen for jag in till stan (helt själv=helt underbart) och lämnade in min klocka för reparation och köpte lite kläder inför jobbstarten på måndag. Första tiden ska jag jobba i privata kläder vilket jag hjular 17 varv över!! Visst är det skönt med arbetskläder och man slipper tänka till varje morgon vad man ska sätta på sig men hellre det än dom arbetskläderna, visserligen tas man med mer respekt när man har civilpoliskläderna men…..nä! Det är så typiskt för när jag började i Nacka för 2 år sedan så införde dom arbetskläderna precis innan jag började och nu är det samma sak i Västberga! Klär jag mig så förfärligt privat? Ha Ha!!
Isabella följde med pappa G för att uträtta lite ärenden i Kungens kurva medans jag var inne i stan.
Nu ikväll jobbar G och det känns så tomt och tråkigt, man vänjer sig fort att ha honom hemma när han är ledig 🙂
Nu ska vi brudar kolla vad vi ska laga till middag!
Hoppas ni hade en bra torsdag!


                                       Lite nytt till min garderob

Isabella gillar att sitta vid sitt lilla bord numera. Där sitter hon och bla läser böcker och bygger med klossar. Hon behöver hjälp upp på sin lilla stol och hon hojjtar när hon vill sitta där men ner kommer hon själv 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.