Tisdag

Idag har vi varit borta hela dagen, från tidig förmiddag till ganska sen kväll. Vi åkte först ner till min farmor och farfar som bjöd på en mycket god lunch och fika. Efter det besöket åkte vi hem till några vänner och firade deras son Kristoffer som fyllt 1, vi hade inte möjlighet att komma på kalaset som dom hade tidigare. Dom bjöd på smaskig middag och dessert. Isabella och Kristoffer röjde runt och Tjorven var oxå med på ett hörn ibland när dom tillät. Tack allesammans för en trevlig tisdag!
Isabella har nu matstrejkat i några dagar och det är fruktansvärt svårt att få i henne nåt, rackarns unge! Jag hoppas verkligen att det vänder snart!! Igår åt hon på hela dagen 2/3 välling, en halv banan, 3 små riskakor, 2 små klickar leverpastej, några små gurkbitar och slickade av smöret på en smörgås. På natten vid 1.30 drack hon tillslut 1 flaska välling och idag drack hon nästan en hel vällingflaska på morgonen, ärtor till lunch hos farmor och farfar och några riskakor, kex, 2 st fruktstänger och sammanlagt en banan. Det är inte mycket alls och gärna inte eftersom Isabella alltid har varit ett matvrak!! Hon vägrade att dricka sin välling även ikväll och nattnignen gick inge vidare för hon vaknade när vi tog in henne från bilen och sedan vägrade hon att somna om. Det är väl någon utvecklingsfas som hon är inne i just nu! Nu ska vi bums gå och lägga oss, antar att det blir lite gnälligt i natt!
Hoppas att ni oxå hade en bra tisdag!


Isabella dricker otroligt nog (numera) sin välling på morgonen


Isabella går igenom Kristoffers leksakslåda


Isabella testar Kristoffers bi/geting 🙂


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.