Onsdag

Veckan rullar på i kanonfart och snart är det dags för mig att gå till mitt nya jobb….
Idag har vi uträttat en hel del ärenden 🙂
Isabella var och blev fotograferad idag och var en jätte duktig tjej, så vi fick några riktigt bra kort på vår lilla prinsessa! Det var första gången vi provade varuhusfotografering och jag kan verkligen rekommendera Foto Smile. Duktig och kunnig fotograf och sedan fick man välja ut en bra bild och man fick fotona utskrivna och utskurna efter 15-20 min!!! Kanon!
Idag har Isabella visat ett lite större intresse för mat men det är långt i från vårt vanliga lilla matvraks-Isabella!!
Ikväll ska vi mysa med Mamma Mia – the movie som jag köpte idag! 🙂
Hoppas ni oxå får en bra onsdagskväll!


Ikväll var det korv & gurka som gick ner i Isabellas mage


Ikväll blir det glada miner här hemma 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *