Glad fredag :)

I morse gick Isabella upp med mig när jag skulle göra mig iordning för att gå till jobbet. Jag satte på barnprogram åt henne och hon sken upp när hon såg "Thomas och vännerna". Men så när jag stod i badrummet och borstade mina tänder hör jag plötsligt " Mamma mia, here I go again…." Ja då hade min lilla prinessa alldeles själv startat dvd:n och stod och dansade för fullt till sin favorit film 🙂 Men det var bra gjort av henne för det gjorde att jag blev på väldigt bra humör, man kan ju inte bli annat än pigg och glad när man hör den musiken!
Hoppas ni får en bra fredag!
Eftersom jag sitter på jobbet så bjuder jag på en gammal bild från arkivet, Isabella för 1 år sedan. Den är lite stor men jag får fixa till bilden när jag kommer hem för på dessa arbetsdatorer kan man inte göra mycket på 🙂

Min söta lilla prinsessa för 1 år sedan

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.