Sommarklänning

Idag kom en sommarkänning som jag beställde i storlek 92 för att den var tänkt att Isabella skulle kunna ha den i sommar. Men när jag tog upp den såg den såååå liten ut så jag ringde till Babyshop för jag tänkte att den kanske var felmärkt. På Babyshop hade dom en klänning kvar och då i 92 och tjejen på kundtjänst tog fram den och utbrast i telefonen " Men guuud va liten den var!!" Men den blir perfekt till vår semestertripp nu i januari sedan får väl någon annan ärva den eller nåt 🙂 Jag tycker att den var så fin! Men om ni skulle köpa en Liv Vanilla-klänning från Franka så kan jag då meddela att dom är små i storlekarna! Isabella provade glatt sin nya fina klänning men det var svårt att få en bra bild på henne 🙂
Isabella fick även en röd klänning, en lila pyjamas och en svart pyjamas från Ida T. Babyshop har haft adventskalender med olika bra erbjudanden varje dag och fri frakt vilket är kanon! Jag kan verkligen rekommendera er att beställa därifrån, dom är jätte snabba med leverenserna.
Nu ska vi gå ut med Tjorven och sedan ska vi fredagsdansa här hemma!! 🙂
Trevlig helg allesammans!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.