Gulligt sällskap

Om jag tyckte att jag var trött igår så ska vi inte tala om hur trött jag känner mig idag..ha ha!!
Igår hade jag väldigt gulligt sällskap vid mitt skrivbord. En byggarbetare hade på morgonen hittat denna kattmamma med sina 3 alldeles nyfödda kattbebisar i en tom container. I väntan på att ett katthem skulle ta emot dom så fick dom vara med mig vid mitt skrivbord. Det är inte alla dagar man sitter med dagsfärska kissebebisar som piper och en rackare försökte att ge sig iväg på egna äventyr. Men det gick väl sådär, ögonen hade ju inte öppnats 🙂 Åhh så söta dom var, hoppas verkligen att ägaren saknar sin katt för kattmamman var så tam och gosig!
 

Sorry för väldigt suddiga bilder (tagna med mobilen) på mina kontorsvänner för en dag


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.