Tisdag

Ikväll hade jag en liten sötnos som inte alls ville sova så nattningen tog väldigt lååånng tid!! Hon har ytliggare en kindtand som håller på att spricka igenom så det är lite gnälligt och magen är lite ur fas pga detta.
I eftermiddags upptäckte jag att G jobbar inne i stan ikväll så jag hade bilen och det måste ju utnyttjas 🙂 Isabella och jag tog en sväng till Toy"R"us och till Pralin för några julklappsinköp.
Idag har dom stängt av vattnet här hos oss för någon reparation i huset men dom skulle bara stänga av varmvattnet hette det men nä! Stundtals så har allt vatten varit borta och ikväll när Isabella skulle ta sitt kvällsbad var det så dåligt tryck på varmvattnet så efter en kvart hade hon bara fått vatten till fotknölarna. När vattennivån äntligen nådde till vaderna gav vi upp 🙂 Isabella testade iallafall sina nya fina badbyxor för att se hur dom passade, det är ju bara 1 månad kvar tills vi drar på charter!!! Vi längtar till sol, bad och lite varmare klimat!!
Hoppas ni hade en bra tisdag!


På leksaksaffären finns det mycket att titta och pilla på

Isabella på kvällsrundan

Isabella testade sina badbyxor på mycket grunt vatten ikväll!


Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.