Jag har fått två awards :)

Jag fått en award av snälla Petra och en av Kristin, deras bloggar är två av dom bloggar som jag läser dagligen. (Ofta flera gånger om dagen faktiskt!)
Med den award följer det med att jag ska välja ut 7 st  andra bloggar som jag följer, och 7 st räcker inte på långa vägar för min del 🙂 Jag skulle ju vilja ge en award till alla som ligger länkade här min meny till vänster. Men jag måste ju följa reglerna…

Majsan filosoferar
Elis och Familjen
Homeostas
Heltsubjektiv
Fliizans
ME&MY
Ellies dagbok

Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.