Jag kan inte sova!

Igår hade jag en liten sötnos som inte riktigt kunde sova igen och mycket hellre ville vara uppe med mig och Tjorven. Dom senaste kvällarna har hon somnat bra igen och ätit vällingen som hon ska. Men nu var det dags att krångla lite igen med att vägra äta vällingen och det resulterar ju i sin tur att det är svårare att sova ordentligt. I första hand så brukar jag alltid försöka att natta om henne men jag är ju nästan alltid själv på kvällarna och vissa kvällar har man saker man bara måste göra. Men dom vissa kvällarna brukar jag alltid försöka att vara noga med att markera att jag inte gör så mycket roligt så hon kan lika bra sova så hon inte tror att om man krånglar med nattningen så får man vara uppe och ha en massa skoj. Har jag tex disk som jag har tänkt att diska när hon har somnat så gör jag det och då är ju mamma inte alls något rolig. Men igår var det bara mysigt med sällskap till tv:n, jag var så trött och nu saknar jag ju henne så mycket eftersom jag är på jobbet på dagarna. Ikväll håller vi tummarna för att nattningen kommer att gå galant 🙂
Hoppas ni haft en bra torsdag!

Mamma, vad ska vi titta på?

Det här var bra!

Ska vi verkligen se Roomservie fortfarande?


Då bloggar jag lite åt dig här borta så länge

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.