2008 – Isabellas år

Bättre sent än aldrig 🙂 men här kommer vår årskrönika!!
2008 döper jag till "Isabellas år" för rackarns vad mycket hon har hunnit med detta år. Hon har under 2008 lärt sig rulla runt, sitta, åla, krypa, gå, springa, dansa, hoppa i sängen, kommunicera på sitt egna lilla sätt, äta, busa, kramas, pussas, klappa i händerna ….och minst hundra miljoner saker till!! Vilket fantastiskt år och det som är helt underbart är att vi har fått vara med och följa hela utvecklingen. Det är så enormt häftigt att få vara förälder och uppleva allt detta!

Smaka mat

Sitta

Krypa

Gå med stöd

        Gå själv             

                   
                                                                                Springa

Ha en namngivningsfest

Fylla 1 år

Vara lucia

Det har verkligen varit ett händelserikt år för Isabella och nu hoppas vi att 2009 också blir ett roligt och bra år! Detta år ska hon ju bland annat börja dagis, kanske lära sig lite fler ord, mer bus och en massa andra saker så jag är helt säker på att 2009 också kommer att bli ett spännande år!


Kram å Hej

          

Leave a comment

Your email address will not be published.