*Lycklig*


Isabella är alldeles överlycklig för hon har hittat kissekatten Fannys gömställe hemma hos mormor 🙂
Igår kväll kom vi hem till stan igen efter över 1 vecka nere hos min mamma. Snart är vi tillbaka som vanligt här på bloggen igen, vi ska bara landa lite. Tänkte försöka sätta mig ikväll och fixa lite, kolla igenom alla bilder och så om min lilla prinsessa tillåter 🙂 Hon mår mycket bättre nu men har knölat lite med nattningen så vi får se 🙂 Idag är det jobb på dagen men imorgon är man ju ledig igen och det ska bli både roligt och skönt! Tyvärr fick vi inte riktigt lika mycket snö här uppe som nere hos mamma men vi har det minst lika kallt. Det var minus 13 grader igår när vi åkte hem och det var minus 10 imorse när jag gick till jobbet, Burrr!!
Hoppas ni får en bra måndag allesammans!!

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.