Fredag

Äntligen fredag och helg!! Imorgon flyger vi till förhoppningsvis lite varmare klimat och det ska bli skönt.
Idag fick jag äntligen min julklapp från jobbet som varit försvunnen eftersom jag bytte distrikt i höstas. Det var ett presentkort på 300 kronor på Akademibokhandeln så det var en bra julklapp i år (eller förra året numera)
Sedan idag så åkte min kollega och köpte super smarriga muffins från Muffinsfabriken som vi fikade och mumsade på hela eftermiddagen. Ikväll har jag försökt att packa färdigt, jag fick inte plats med allt och dessutom väger min väska lite lite för mycket. 2-3 retliga kilon men jag ska få lägga lite i mina medresenärers väskor imorgon så det löser sig nog.
Nu ska jag raka benen och måla tånaglarna, sedan blir det nog soffan och TV:n som gäller….
Hoppas ni hade en bra fredag och att helgen blir bra!


Isabella i soffan innan nattningen

Kram å Hej
 
             

Leave a comment

Your email address will not be published.