Gårdagens kämpe

  

Isabella tycker att det är roligt att lägga ner en massa saker i badkaret i väntan på att det ska bli tillräckligt med vatten. Vanligtvis slänger hon ner sina badleksaker en efter en från baljan som står bredvid badkaret. Men ibland går hon i väg och hämtar något annat som i förrgår slängde hon ner sina finskor tex. och jag är ibland lite orolig att hon ska få tag i något som inte tål vatten som fjärrkontrollen, min mobil eller så…Men igår tog hon verkligen priset!! Som ni ser så släpade hon sin kära pulka (som jag fortfarande inte kommit mig för att ställa ner i källarförrådet) genom hallen, över tröskeln och in i badrummet (ursäkta tvätthögen till höger). Jag satte stopp när hon skulle kämpa med att försöka få den över badkarskanten och ner i badkaret på något konstigt sätt. Om hon hade lyckats så hade det nog blivit ganska fullt där i eller vad tror ni?! Ha Ha! Men det var så roligt att se för hon var så enormt målmedveten och vad hon kämpade min lilla tös 🙂

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.