Hemkomna sjuklingar

Igår eftermiddag landade vi i Sverige igen. Lite skönt att komma hem igen men usch vilket vidrigt väder det är här hemma!! Regnigt, isigt, plaskigt och 2 grader, nä Isabella och jag tycker då att vädret var mycket bättre på Gran Canaria även fast det inte alltid var superbra. Vi har haft några dagar då det varit väldigt molnigt men vi har oxå haft dagar med 25-27 grader varmt 🙂 Vi har verkligen haft det toppen!!
Jag och Isabella vaknade igår morse och var sjuka men eftersom vi flög hem klockan 8 på morgonen så förstörde det iallafall inte vår semester som tur var. Idag har jag, Isabella och Tjorven mest bara legat i soffan och myst, sovit, och tittat på barnprogram. Min tanke var idag att kolla igenom alla 734 st semesterbilder men vår datamus har inte blivit utbytt så jag kämpar fortfarande med en halvt ickefungerande vänsterknapp och det gjorde att jag gav upp efter en tredjedel! Ikväll blir det myskväll med film, G köpte med sig mat på väg hem från jobbet. Återkommer med massor av semesterbilder och berättar mer om vår härliga vecka så fort vi frisknar till lite och orken har återkommit. Jag hade bestämt mig för tidigare i kväll att jag skulle gå till jobbet imorgon men nu blev jag lite osäker igen, vi får se…Hoppas ni oxå har haft en bra vecka och helg!

En sjukling med rinnande näsa, feber & hosta i soffan idag


Kram å Hej

             

Leave a comment

Your email address will not be published.