Ny brottningsmatch

Idag har jag och Isabella varit på vårdcentralen och vi går nu på varsin penicillinkur för bla öroninflammation. Så ikväll börjar vi med en ny brottningsmatch, dvs ge Isabella sin medicin. Jag tyckte att vi kämpat tillräckligt med nässprayen dom senaste dagarna…. Isabella var jätte duktig hos doktorn (och även jag :)…) och hon fick välja ett bamseklistermärke och det var väl inte svårt att gissa på att hon valde detta

  (klicka på bilden för att se den större)

Doktorn var också bra så hennes namn ska definitivt lägga på minnet.
Igår kväll somnade jag när jag nattade Isabella och vaknade igen vid 23.40 vilket var tur för Tjorven behövde ju ut inför natten. Sedan kom jag inte i säng förän efter 2 för jag fick lova att ringa mina kollegor som kom hit med två polishundar då det åter igen händer mystiska saker i vår källare.
I eftermiddags sov Isabella och jag i flera timmar vilket var skönt, jag som har feber är ju mer eller mindre sänkt men lilla prinsessan är ju full med energi så man får försöka att hänga med i hennes tempo ändå!
Just nu har hon tittat på Bolibompa och dansat lite när hon inte stängt av och satt på TV:n hela tiden.
Hon har nämligen hittat knappen på TV:n och när den inte startar på en gång trycker hon av den igen och blir helt förstörd!!
Om febern lägger sig lite ikväll så ska jag försöka läsa igen lite av era bloggar, jag har ju missat massor och nu har jag äntligen fått en ny datamus!!! Annars var det perfekt att tidningen Mama trillade in genom brevinkastet idag 🙂
Nä nu är det dags för en brottningsmatch 🙂 Alla tips på hur man kan underlätta att ge medicinen mottages tacksamt!
Hoppas ni mår bättre än vad vi gör!
Ps. Idag blir Isabella 15 månader!!


Isabella tittar på Bolibompa

Denna kommer ev att förgylla min kväll

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.