Lördag

Jag blev lite ensam ikväll också…Tråkigt! G kom hem vid lunch för att han nu är sjuk med feber, halsont och förkylning. Han har legat nerbäddad hela dagen så mitt kvällsnöje blev ikväll att se film och läsa recept för att få inspiration till nästa veckas matsedel och skriva en inköpslista tills imorn. Jag har inte riktigt haft orken att storhandla denna vecka men nu känner jag mig mycket bättre och eftersom jag börjar jobba heltid på måndag så är det skönt att ha kyl, frys och skåp fyllda innan dess.
Annars idag har jag och Isabella haft en dag fylld med en massa bus, dans och skoj. Ikväll tog vi ett långt varmt bad innan det var dags att brottas med medicinen, nu är det bara 3 doser kvar!!! Yes!
Hoppas ni haft en bra lördag!


Keso är gott, men mammas pannkakor bjuder jag hellre Tjorven på….


Jag undrar hur länge TV:n orkar med Isabellas på & avstängning som sker ett antal gånger per dag!


Busfia lyckades få tag i strösselburken och hällde ut det sista strösslet över golvet.
Gulligt nog satt hon och försökte lägga tillbaka dom små kulorna i burken igen.
Vår käre dammsugare fick komma ut och lufta sig en extra gång idag 🙂

Kram å Hej

               

Leave a comment

Your email address will not be published.