God morgon lördag

Isabella är ett riktigrt litet busfrö idag. Natten gick okej, vi brudar var själva i den stora sängen så vi bredde ut oss ordentligt 🙂 G kommer hem ikväll, skapligt enligt honom själv,  runt klockan 19. Visst det är ju bättre än att han inte kommer hem alls iallafall he he!! Då blir det myskväll.
Idag har vi inga direkta planer ännu då våra krossades när vi inte fick ha någon bil idag!!! Dagens positiva är att min hörsel börjar komma tillbaka, Jippie säger jag!
Mitt lilla busfrö far omkring i 180 här hemma och hittar bara på en massa bus! Imorse letade jag efter hennes rosa scarves men hittade den inte! Jag kunde bara inte förstå vart den var eftersom hon hade den igår. När jag sedan skulle slänga min tepåse så låg den där i soptunnan!!! Hon har låtit bli soptunnan förut men härom kvällen hittade jag henne insmörjd med utgången sur gräddfil som vi slängt! Mums! Det var bara att ställa henne i duschen! Jag får nog låsa in soptunnan nu…..
Hoppas ni får en bra lördag!

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.