Ny medicin och Ikeabesök

Idag fick jag ett nytt pencillin åt mig själv då det första inte bet så nu hoppas jag på att bli frisk så att jag kan gå och jobba på måndag. Visserligen längtar jag inte så jätte mycket eftersom jag börjar jobba heltid då men det positiva är att pappa G kommer att vara pappaledig 🙂 Isabella ska fortsätta med samma medicin som förut då det vi lyckats få i henne har gjort nytta. Dessutom kom jag på ett knep som underlättade lite så det går bättre för mig i brottningsmatcherna! Jag lindar in henne i en handduk som efter badet och då finns det inga armar och ben som flaxar och sparkar och man kan helt koncentrera sig på att medicinen inte ska spottas ut igen. Kanske låter lite grymmare än vad det är…
I eftermiddags kom min mamma upp och hälsade på och försökte pigga upp oss. Eller ja Isabella är ju pigg som en nötkärna men jag började bli rätt less på att stirra på dessa väggar. Eftersom våra öron inte smittar och min feber går att att ta ner med alvedon så tog mamma med oss en sväng till Ikea för att titta lite. Det var skönt att komma ut och se något annat en liten stund.
Hoppas ni haft en bra fredag och att ni får en bra helg!


Isabella tyckte att hon verkligen behövde en rosa pall….

eller denna gungstol…..

Matpaus, det var smaskens å smaka mammas köttbullar


Påväg hem igen

Kram å Hej

              

Leave a comment

Your email address will not be published.