Nyårsafton

På nyårsaftonsmorgon vaknade jag och var genomruttet förkyld och Isabella mådde fortfarande riktigt pissigt pga tänderna. Men vi gjorde oss fina och gick över till gammelmormor som bjöd på en god nyårslunch. Isabella åt visserligen bara några äppelbitar. Efter lunchen gick vi hem och sov eftermiddagsvilan tillsammans vilket var behövligt för oss båda. På kvällen var vi bjudna till min "bästis" Anna och hennes Alex som är uppe från Göteborg och hälsar på. Det blev en lugn och mysig kväll med god mat, gott vin, spel, film och en massa mys. Tyvärr så kom febern smygande på både mig och Isabella under kvällens gång men vi höll ut till efter tolvslaget då vi knallade hem till mamma igen. Isabella sov i vagnen och det var blandade känslor när vi sakta gick genom det kalla lilla samhället hem. En ung tjej låg på asfalten och mådde väl lite mindre bra med sina kompisar stående runt henne och plötsligt fick jag agera vuxen! Jag känner mig inte särskillt vuxen men tydligen är jag det i en 14 årings ögon. Efter mitt "morsor på stan"-agerande passerade vi centrum och där stod ett gäng ungdomar på 20 – 30 stycken och slängde smällare och sköt fyrverkerier hejvilt till höger och till vänster vilket jag kände var fruktansvärt obehagligt. Fine om dom skjuter av sig sin egna hand eller får brännskador men låt bli oss oskyldiga. Det finns ju ingen kontroll för vart dom smäller av så jag gick en omväg för att slippa det obehagliga. Är det något jag upptäckt sedan jag blev mamma så är det att jag blivit extremt rädd om livet. Väl hemma hos mamma somnade vi gott i en värmande säng. Det blev en bra nyårsfton trots allt även fast vi gärna hade mått lite bättre! Men om året startar lite illa kan det ju bara bli bättre ellerhur? 🙂 Förra nyår låg jag ju med öroninfammation och 2008 blev ju ett ganska bra år ändå!!!

                
                                                Nu är jag här, festen kan börja!!! 🙂


Isabella pillar i sig lite nyårsmiddag

Isabella ber självklart Alex om att få se sin favorit Mamma Mia


Mamma mia-time = danstime

              
Isabella har planerat något bus för hon gör sin busmin…..Och ja hon tänker sno lite godis 🙂
              
                                                     Kvällsbus med "farbror-Alex"


Anna och jag fastnade inte på några bra bilder på min kamera men Anna har lovat att skicka sina kort så det kanske kommer fler här framöver 🙂

Kram å Hej

Leave a comment

Your email address will not be published.